Tragisk ulykke:

Stoppet bilen for å tisse - døde

Tenåringen skal ha mistet fotfestet og slått hodet.

OMKOM: Cameron Cumming ble bare 19 år gammel. Foto: Handout
OMKOM: Cameron Cumming ble bare 19 år gammel. Foto: Handout Vis mer
Publisert

Tenåringen var på biltur med en gruppe venner da de stoppet langs den mørklagte veien Tairua Whitianga Road i byen Coromandel, klokka 02.40 torsdag 19. januar.

Ifølge dagsavisa The New Zealand Herald hadde 19-åringen en tissepause i veikanten da han mistet fotfestet, slo hodet og falt ned i ei elv.

Tenåringen er identifisert som Cameron Cumming (19) fra den newzealandske byen Whitianga. Politiet sier i en uttalelse at deres tenker er hos den unge mannens familie, skriver avisa.

Vennene skal ha lett febrilsk etter Cumming, før de ringte nødnummeret.

- Tenn et lys

Tre brannbiler samt ambulansearbeidere bisto i søket. NZ Herald skriver at 19-åringens kropp ble funnet før 04.30-tida samme morgen. Nødetatene bekrefter ifølge avisa at de ble varslet om en savnet person langs veistrekningen.

Australske News skriver at bilveien går langs Waiwawa - som er Coromandelhalvøyas lengste elv.

- Kan alle tenne et lys for min vakre «king» Cameron. Be om at hans sjel finner fred. Det vil bety mye for meg, sier mora i en uttalelse på Facebook, gjengitt av det newzealandske nyhetsmediet Stuff.

19-åringen skal gravlegges tirsdag denne uka.

Flere døde

Den tragiske hendelsen skal ha vært den fjerde dødsulykken i regionen på bare 48 timer.

Ifølge NZ Herald druknet en surfer ved Opoutere Beach, nord for byen Whangamata - på sørøstkysten av Coromandelhalvøya - dagen i forveien.

En tenåring fra samme gruppe ble meldt savnet samme dag og seinere funnet druknet nær øyparadiset Slipper Island.

17. januar ble en mann meldt savnet fra Whangamata. Kort tid seinere ble mannen funnet omkommet av et redningshelikopter nær elvemunningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer