Stoppet for bil - sjåfør (21) ranet

Politiet etterlyser vitner fra hovedvei mellom Porsgrunn og Skien natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 21 år gamle kvinnen fra har forklart til politiet at hun stoppet for en bil som stille i veibanen da hun kjørte fra Porsgrunn til Skien like før klokka 03 i natt.

Plutselig dukker en mann opp fra siden, river kvinnen ut av bilen, tar pengene i lommeboka hennes og forsvinner.

Den 21 år gamle kvinnen fra Porsgrunn, som er fysisk uskadd, har beskrevet at raneren var iført genser, sort caps og svarte bukser. Han skal ikke ha brukt kniv eller våpen.

- Vi har lett med hund i området og jobber fortsatt med saken, uten at noen er pågrepet. Det har ennå ikke meldt seg noen vitner som kan ha vært der i natt, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Telemark politidistrikt til Dagbladet ved 08.30-tiden.

Det er vanligvis jevn trafikk på denne hovedveien, også om natta.

Kvinnen, som var aleine i bilen, har forklart at stoppet for bilen på vestre hovedvei mellom de to byene i Lensmannsdalen rett før Nenset.

- Vi vet ikke om mannen har noen forbindelse med bilen som kvinnen stoppet for. Hun har forklart at bilen var mørk med norske skilter, sier operasjonslederen.

Politiet fikk melding om episoden klokka 03.41

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer