Stor antiterroraksjon i Paris i natt: Flere personer skal være skutt

Minst en person er drept i nattas antiterroraksjon i Paris-forstaden Saint-Denis.

STENGT KVARTAL: Politiet i Paris har stengt av et kvartal i Saint-Denis, og det har vært langvarig skuddveksling. Foto: Frank KArlsen / Dagbladet
STENGT KVARTAL: Politiet i Paris har stengt av et kvartal i Saint-Denis, og det har vært langvarig skuddveksling. Foto: Frank KArlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PARIS/NEW YORK (Dagbladet): Det er løsnet skudd i forbindelse med en politioperasjon i det nordlige Paris, opplyser flere kilder til nyhetsbyrået AFP, ifølge NTB.

Franske medier melder at to til tre personer skal ha blokkert seg inne i et hus i Saint-Denis.

Følg direktesendingen i vårt livestudio.

Flere politibetjenter er skutt og såret i forbindelse med jakten på en av de mistenkte etter terrorangrepet i Paris, melder den franske kanalen BFM TV, ifølge CNN. Dette er ikke bekreftet fra offisielt hold fra politiet.

BFMTV melder også basert på politikilder at hovedmålet for politioperasjonen var den antatte hjernen bak terrorangrepet, Abdelhamid Abaaoud. Det har inntil nå vært antatt at han har befunnet seg i Syria. De to andre, som også skal ha befunnet seg i leilighetsbygget, skal ifølge den samme nyhetskanalen ha vært Salah Abdeslam, som er en av de mistenkte for terrorangrepet fredag, og den uidentifiserte niende terroristen.

Dagbladets reporter på stedet ved 06.30-tida at det ikke høres skyting. Det er veldig mye politi og helikopter flyr over. Politiet har stengt av hele kvartalet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer