Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Stor eksplosjon i byen bin Laden ble drept

Etter spekulasjoner om at myndighetene i Abbottabad ønsket å rive huset.

SPRENGT? Det meldes om en stor eksplosjon i Abbottabad - byen der den ettersøkte terrorlederen Osama bin Laden ble drept av amerikanske elitesoldater natt til mandag denne uka. Arkivfoto: AFP Photo/Aamir Qureshi/Scanpix
SPRENGT? Det meldes om en stor eksplosjon i Abbottabad - byen der den ettersøkte terrorlederen Osama bin Laden ble drept av amerikanske elitesoldater natt til mandag denne uka. Arkivfoto: AFP Photo/Aamir Qureshi/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det meldes om to store eksplosjon i Abbottabad - byen der den ettersøkte terrorlederen Osama bin Laden ble drept av amerikanske elitesoldater natt til mandag denne uka.

Det er ikke umiddelbart klart hva som har skjedd, og et reportasjeteam fra nyhetsbyrået AP ved villaen der bin Laden bodde.

Det skjer etter spekulasjoner om at lokale myndigheter ønsker å rive villaen på grunn av det intense mediatrøkket i byen.

Nyhetsbyrået APs reportasjeteam i byen melder selv om at de har hørt eksplosjonen og er på vei i retning villaen.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media