Stor jakt på tankbiltyver

To menn stjal seint i går kveld en tankbil i Kristiansund. I over to timer hadde de utrykningsbiler på hjul, før de ble pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før klokka 23 i ble en tankbil stjålet fra Team Møre i Kristiansund. Da de to tyvene stakk av med tankbilen, som også hadde henger, var deler av bakhjulene låst fast. En periode slo det derfor gnistrer fra bilen, før deler av bakhjulene falt av.

- De ble pågrepet i Fræna kommune etter å ha kjørt via Molde, sier vaktsjef i Normøre politidistrikt, Jan-Erik Kjelle, til Dagbladet.no.

Han karakteriser jakten på tankbilen som dramatisk og det var full utrykning med flere politibiler, ambulanser og brannbiler.

- Vi var livredde for at de skulle kollidere med møtende trafikk og lå derfor foran de hele tiden. Vi ser på det som overveiende sannsynlig at de var beruset, sier han.

Tyvene, en mann i 20- og en i 30-åra, ble i natt fraktet tilbake tilbake til Kristiansund, hvor de er kjenninger av politiet. Kristiansundspolitiet visste i natt ikke om det var noe inne i melketanken til lastebilen.