Stor-kar'n skjuler litj-kar'n

Torkel Ravndal (60), Sandnes, kraftkar LITJDALEN (Dagbladet): Stor-kar'n Torkel Ravndal viser ikke fram litj-kar'n. Der går grensa, selv for mannen som hevder å ha vist den fram for over tusen kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kvinnfolkene skjønner ikke at trening og reising er livet for meg. Derfor sprekker det, sier muskel-ungkar'n, som hevder å ha vært til sengs med like mange damer som Julio Iglesias. I så fall er antallet firesifret.

- De tenner vel både på kroppen og selvtilliten min, sier den tidligere bussjåføren, gravemaskinkjøreren og bilselgeren. Han ble kjendis etter at han tok det store oppgjøret med seg selv da han ikke kom til OL i 1972. Da bestemte han seg for å bli artist og tjene penger på kroppen sin. Siden har Oblixen fra Sandnes holdt igjen og løftet ville hester med kjempenevne sine. Dratt et 64 tonn tungt DC9-fly. Løftet fotball-lag. Revet ned trær. Gjort tusenvis av tjukke jern- og stålstenger om til skulpturer. Knust tonnevis med murstein. Slått halve Norge i håndbak. Og vist fram litj-kar'n til utallige kvinner, ifølge ham selv.

- Fjelltur? Ikke f...

- Jeg har en bra kropp til å være snart 61 år, eller..? Hæ? hoster Torkel Ravndal, kikker oss hardt inn i øynene og krever et positivt svar. Ja, Bones og jeg må innrømme det. Ravndal er med sine 193 centimeter, 135 kilo og brystmål på 1,52 fortsatt en kraftkar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer