Stor-kupp i minibank

SOFIEMYR (Dagbladet): Politiet leter fortsatt etter gjerningsmennene som har fått med seg mer enn 3,3 millioner kroner fra tre forskjellige minibankraid i Follo utenfor Oslo de siste månedene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til i går ble 1,4 millioner kroner stjålet da Kreditkassens minibank i Landerudsenteret på Sofiemyr ble ranet.

I løpet av få minutter hadde tyvene fått plassert en dynamittladning og sprengt pengeautomaten i stykker .

Deretter tok de med seg kassabeholdingen og forsvant fra stedet i stor fart.

Defekt baklys

- Tyvene stakk trolig fra stedet i en mørk Audi A6 med defekt baklys. Like etter skal det også ha kjørt enda en bil fra åstedet. Dette var en mørk mellomstor bil med en siderute som var lysere enn de andre, opplyser politiinspektør Trond Dyvik ved Follo politidistrikt til Dagbladet.

Etterforskerne er også interessert i komme i kontakt med en person som ble sett gående på Sønsterudveien i nærheten av minibanken omtrent da tyveriet skjedde .

Det var ved 01.55-tida at politivakta i Ski fikk melding om at noe var galt ved Landerudsenteret. Flere vaktselskap hadde fått meldinger om utløste alarmer.

Minibanken til Kreditkassen var videoovervåket, men inneholdt ikke fargeampuller. Banken utlovet i går ettermiddag en dusør på 25 000 kroner for opplysninger som kan oppklare saken. - Vi utelukker ikke at det dreier seg om de samme gjerningsmennene i alle tre tilfellene. Vi har en mistanke om hvem som kan stå bak, og vi etterforsker saken ut fra en spesiell teori, sier vaktleder Eivind Valland ved Follo politidistrikt til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer