Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stor leteaksjon: 18-åring savnet etter utforkjøring på Sotra

Leter etter føreren av bil i trafikkulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet gjennomfører en større leteaksjon etter en 18-åring som er savnet etter en utforkjøring på Sotra, vest for Bergen. I tillegg til politiet deltar en rekke frivillige organisasjoner i aksjonen.

Operasjonsleder Lars Geitle i Hordaland politidistrikt sier at ingen har klart å komme i kontakt med 18-åringen etter at han kjørte utfor veien natt til torsdag.

- Vi hadde mellom 50 og 60 personer med i en leteaksjon torsdag kveld og fortsetter letingen fredag morgen. I tillegg til mannskaper fra politiet har vi bistand fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Folkehjelpen og Sivilforsvaret, sier Geitle til NTB.

Politiets båt benyttes også i letingen.

- To biler kjørte av Ekerhovdvegen, øst på Sotra natt til torsdag. En av sjåførene var en 17-åring som vi har kontroll på og som vi mistenker har kjørt i påvirket tilstand. Føreren av den andre bilen er 18-åringen vi nå leter etter, sier Geitle.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook