Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stor leteaksjon etter jente (11) fra Sri Lanka

Ikke sett siden hun dro hjemmefra i Krokstadelva kl. 08.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En storstilt leteaksjon er satt i gang i Krokstadelva i Nedre Eiker i kveld etter et 11 år gammel jente - opprinnelig fra Sri Lanka -  som forsvant på vei til skolen i morges.

Skoledagen skulle starte i Eknes svømmehall, og jenta gikk hjemmefra ca. 08. Hun møtte ikke i svømmehallen, og det er heller ikke registrert noen spor etter henne seinere.

- Jenta dro fra hjemmeadressen i Hovbakken, og det er om lag en kilometer i luftlinje til svømmehallen, får Dagbladet opplyst ved operasjonssentralen i Søndre Buskerud politidistrikt.

Meldte savnet etter skoletid
Etter svømmetimen dukket hun heller ikke opp på Krokstad skole, men hun ble først meldt savnet da hun ikke kom hjem igjen etter skoletid.

Politiet har varslet Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder og politihelikopteret som bistår i søket etter jenta, melder Søndre Buskerud politidistrikt.

Dykkere
Hun hadde på seg en rød/burgunder cordbukse, militærfarget jakke, og bar på en rødrutene skolesekk.

Hun er høy for alderen, er slank og har mørkt langt hår, opplyser politiet, som ber om tips på telefon 02800.

- Brann- og redningsetaten har satt båt med dykkere på Drammenselva, rapporterer observatører i leteområdet til Dagbladet.