Stor leteaksjon etter jente (15) i rød shorts - sporløst borte

Kom aldri hjem etter at hun dro ut i går ettermiddag.

LETEAKSJON: Politiet leter med full styrke etter den 15 år gamle jenta som forsvant fra sitt hjem ved Bærums Verk. Foto: Google Maps
LETEAKSJON: Politiet leter med full styrke etter den 15 år gamle jenta som forsvant fra sitt hjem ved Bærums Verk. Foto: Google MapsVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Store mannskaper leter nå etter en 15 år gammel jente som har vært savnet fra Bærums verk siden i går ettermiddag.

Politiet ønsker tips i saken. 15-åringen er 167 cm høy med langt, lyst hår. Hun er ikledd rød shorts og grønn jakke.

Krevende søk Operasjonsleder Marlow Grandalen ved Asker og Bærum politidistrikt forteller til Dagbladet at 15-åringen sist ble sett ved 16-tiden i går ettermiddag.

- Hun gikk ut ved 16-tiden og kom ikke tilbake i løpet av kvelden. Det er siste gang hun ble sett. Problemet har vært at telefonen hennes har vært avslått og derfor er vanskelig å spore. Vi har fått noe sporing ved en basestasjon i natt, men den dekker et stort område.

- Vi har nå seks hundeekvipasjer ute sammen med en del menn fra Røde Kors. Vi fikk 16 nye derfra nå klokka ni, og vi har søkt gjennom en del områder. Enkelte områder er svært kronglete og med så ulent terreng at vi må gå tett i rekke, sier Grandalen.

Har flere teorier I dag morges har man konsentrert letingen i området rundt Dælivann og Kolsåstoppen.

- Vi har stor tro på at vi vil finne henne. Hun kommer til å bli sulten og trøtt etterhvert, sier Grandalen.

-Utgangspunktet i denne saken er at hun har blitt borte. Grunnene til hvorfor hun er det kan være mange. Vi har ingen klare indikasjoner på hvorfor, men har noen teorier. Vi mistenker ingenting kriminelt, sier Granhagen.

Han forteller at de samtidig jobber med intern spaning for å få opplysninger om jenta.

- Vi har ikke hatt mulighet for å få tak i venner og bekjente før nå i morgentimene, så nå vil vi jobbe med å skaffe mest mulig informasjon.