Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stor leteaksjon i Hordaland: Kvinne ringte politiet etter ulykke. Var borte da nødetatene kom fram

Store styrker leter etter kvinne på Osterøy i Hordaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 40 mannskaper fra Røde Kors, seks hundeekvipasjer fra Norske redningshunder, politipatruljer, politihunder og brannmanskaper leter i natt etter en 70 år gammel kvinne på Osterøy i Hordaland.

19.30 fredag kveld fikk politiet inn en telefon fra kvinnen, som opplyste at hun hadde kjørt av veien. 07.30 lørdag morgen - tolv timer etter - letes det fortsatt med uforminsket styrke etter kvinnen.

- Vi har mulighet til å sende et helikopter fra Hovedredningssentralen, men vi må vente til det blir litt lysere. Det har ikke vært noen konkrete funn, men en mulig observasjon i natt fra en sivil, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt Stein Rune Halleraker til Dagbladet i dag tidlig.

Forsvant etter ulykke

Politiet var på tråden med kvinnen en stund, da hun ringte inn om ulykken. Hun opplyste at hun ikke var skadd. 23 minutter etterpå var den første ambulansen på stedet, og politiet kom etterpå.

Kvinnen var imidlertid ikke å se.

- Hun har gått ut av bilen, og var litt usammenhengende i talen. Da vi kom fram til ulykkesstedet, var bilen tom, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt til Dagbladet.

Fortsetter søk

Brannvesenet har i natt vært oppe med varmesøkende droner, samtidig som de store mannskapene er ute i terrenget. Politiet har også fått bistand fra Sivilforsvaret for å bidra med telt og utstyr.

Utforkjøringen skjedde ved Vevle på Osterøy. Bilen hadde bare mindre skader, men kvinnen skal ifølge opplysninger fra familien være ved dårlig helse.

Politiet har gjort naboer i området oppmerksom på aksjonen, og bedt dem lete i garasjer, uthus og andre steder. Det har foreløpig ikke ført fram til noe.

Politiet opplyser at kvinnen er 70 år, cirka 167 centimeter, tynn kroppsbygning og har på seg hvit genser, vest, dongeribukse og støvletter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!