Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stor lettelse på Fagerholt skole

Ved Fagerholt skole er det stor lettelse over at barnedrapene i Baneheia nå ser ut til å være oppklart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er en lettelse for skolemiljøet - ja for hele Kristiansand - at det er kommet en løsning. Særlig er det en lettelse at en av de to som er pågrepet har erkjent ugjerningen, sier rektor Inger Berit Mjølund ved Fagerholt skole. Hun sier også at det har gjort et sterkt inntrykk at de to antatte gjerningsmennene er så unge.

I morgen tidlig skal rektoren ha et møte med personalet på skolen for å drøfte hvordan de skal forholde seg til den videre utviklingen i saken.

- Trolig blir det til at vi forteller barna det som de sannsynligvis har fått vite av sine foresatte og via TV i dag. Noe utover det har vi foreløpig ingen planer om, forteller rektor Mjølund, som er svært lettet over at saken nå synes å være oppklart.

Hun forteller at skolen gjennom de siste månedene har hatt et godt samarbeid med politiet og blitt orientert om utviklingen i etterforskningen med jevne mellomrom.

(NTB)