FORSVUNNET: Emilie er 168 centimeter høy, med alminnelig kroppsbygning og har langt brunt hår. Hun var iført en langermet svart hettegenser med en svart bluse under, i tillegg til blå jeans og blå Adidas-sko. Foto: Privat/Politiet
FORSVUNNET: Emilie er 168 centimeter høy, med alminnelig kroppsbygning og har langt brunt hår. Hun var iført en langermet svart hettegenser med en svart bluse under, i tillegg til blå jeans og blå Adidas-sko. Foto: Privat/PolitietVis mer

Stor politiaksjon etter savnede Emilie (18)

Rett ved stedet hun sist ble observert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Emilie Meng (18) forsvant morgenen den 10. juli i år, etter å ha vært på en fest med venner. Siden har hun vært forsvunnet, og politiet har stått helt uten spor i saken.

I dag har imidlertid politiet iverksatt en større leteaksjon i Korsør, melder danske TV Øst.

Aksjonen foregår rett ved Korsør stasjon, som er det siste stedet Meng ble observert.

Undersøker dam

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi skriver i en pressemelding at de vil undersøke fire kolonihager som ligger sør for togstasjonen.

- Vi undersøker en liten dam som ligger i området. Letingen går etter planer, og hundepatruljer går gjennom kolonihagehusene, samt områdene rundt disse, skriver visepolitimester Søren Ravn-Nielsen i en oppdatering klokka 11.30.

SISTE OBSERVASJON: Emilie Meng ble sist observert på Kosør stasjon i 04-tida den 10. juli i år. Der sa hun farvel til to venninner som dro videre med en drosje, mens hun selv tok beina fatt i retning foreldrenes hus, noen få kilometer unna. Foto: Politiet/Privat
SISTE OBSERVASJON: Emilie Meng ble sist observert på Kosør stasjon i 04-tida den 10. juli i år. Der sa hun farvel til to venninner som dro videre med en drosje, mens hun selv tok beina fatt i retning foreldrenes hus, noen få kilometer unna. Foto: Politiet/Privat Vis mer

Da Dagbladet ringer ham i etterkant av oppdateringen, sier han at de ennå ikke har gjort noe funn.

Ikke konkret tips

Politiet skriver at søket ikke kommer etter noe konkret tips, men at de ønsker å forsikre seg om at de ikke har oversett noe.

Søket fortsetter i dag og utover morgendagen.

De vil undersøke hele området, og rette henvendelser til alle beboerne der, ifølge TV Øst.

Sporløst forsvunnet

Emilie Meng ble sist observert på Kosør stasjon i 04-tida den 10. juli i år.

Der sa hun farvel til to venninner som dro videre med en drosje, mens hun selv tok beina fatt i retning foreldrenes hus, noen få kilometer unna.

Siden har ingen sett den unge kvinnen - på tross av omfattende søk fra både politi, hjelpemannskaper og frivillige.

- Det siste vi vet sikkert om henne er at hun befant seg på Korsør stasjon denne morgenen. Etter det finnes ingen sikre spor, har visepolitimester Søren Ravn-Nielsen tidligere uttalt til Dagbladet.