Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stor politiaksjon i Askim

Tungt bevæpnet politi aksjonerte mot en privat adresse i Askim.

AKSJON: Politiet har aksjonert mot en privat adresse i Askim. Foto: Freddie Larsen
AKSJON: Politiet har aksjonert mot en privat adresse i Askim. Foto: Freddie Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du tips eller bilder? Send til 2400@dagbladet.no eller ring 2400 0000

(Dagbladet): Politiets operasjonssentral kan foreløpig ikke si hva slags aksjon det dreier seg om og henviser til Grete Lien Metlid, sjef for alvorlig kriminalitet i Oslo-politiet.

Dagbladet har gjentatte ganger forsøkt å få tak i Metlid i dag uten å lykkes.

Patruljene var tungt bevæpnet og utstyrt, og hadde med seg hund og skjold, skriver avisa Smaalenene.

Det var totalt sju politibiler på stedet, og en del av polititjenestemennene tok seg inn i en enebolig, ifølge avisa. De skriver videre at politiet opplyser at folk flest ikke har noen ting å frykte på grunn av den voldsomme aksjonen.

Vil ikke kommentere aksjoner

Politiinspektør Grete Lien Metlid, leder for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt sier til NTB at politiet jobber aktivt med pågripelser etter at det var et oppgjør i et kriminelt miljø i Oslo i helgen.

- Jeg ønsker ikke å kommentere på konkrete adresser eller aksjoner som vi holder på med. Vi jobber operativt i denne saken og vil kommentere utviklingen etter hvert når det blir mer å gå ut med, sier Metlid.

Hun sier politiet jobber bredt og operativt etter skytingen på Lambertseter og Bjørndal i Oslo i helgen.

- Det er pågrepet fem personer etter skytingen på Lambertseter, men ingen etter skytingen på Bjørndal. Men vi jobber veldig aktivt og målet er at vi skal få flere pågripelser, sier Metlid.

​Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling