Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stor politiaksjon i Trondheim etter blodfunn i leilighet

Leter etter kvinne i 40-årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har rykket ut til en leilighet i Trondheim sentrum. Vitner på stedet opplyser til Dagbladet at politiet er bevæpnet.

I en pressemelding ved 09-tida skriver politiet:

- Politiet fikk melding om en saknet person fra Trondheim sentrum i dag kl 0658. Den saknede er en kvinne i 40-årene. Det er funnet blodspor i den leiligheten hun sist ble sett i tidligere i natt. Dette har medført at politiet ikke utelukker at en kriminell handling står bak forsvinningen.

Til VG opplyser politiet at mannen som varslet om hendelsen er i avhør.

- Politiet har etablert stab og har satt inn store ressurser i form av kriminaltekniske undersøkelser, søk med egne politiressurser og etterforskere. Også Trondheim brann- og redningstjeneste bistår med søk i Nidelva, melder politiet.

Vitner på stedet opplyser til Dagbladet at deler av Kjøpmannsgata er sperret av.

Politiet har ikke besvart Dagbladets anrop.

Dagbladet kommer med mer.

KRIMTEKNIKERE: Krimteknikere, brannvesen og bevæpnet politi jobber torsdag morgen med å finne ut hvorfor en kvinne i 40-årene har forsvunnet fra en leilighet i Trondheim. Foto: Henrik Sundgård
KRIMTEKNIKERE: Krimteknikere, brannvesen og bevæpnet politi jobber torsdag morgen med å finne ut hvorfor en kvinne i 40-årene har forsvunnet fra en leilighet i Trondheim. Foto: Henrik Sundgård Vis mer
Hele Norges coronakart