Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stor politiaksjon mot buss i Storbritannia

Væpnet politi stengte en motorvei i begge retninger torsdag da de kom inn meldinger om en person som oppførte seg mistenkelig om bord i en buss på vei til London.

STENGT I BEGGE RETNINGER: Motorveien ble stengt i begge retninger etter meldinger om en person som oppførte seg mistenkelig i en buss på vei til London. Foto: AP Photo/SKY TV VIA APTN
STENGT I BEGGE RETNINGER: Motorveien ble stengt i begge retninger etter meldinger om en person som oppførte seg mistenkelig i en buss på vei til London. Foto: AP Photo/SKY TV VIA APTN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bussen var på vei fra Preston i Nord-England til London og ble stanset like utenfor Birmingham, Storbritannias nest største by.

Ifølge BBC forteller en politikilde at aksjonen ble satt i gang da en passasjer om bord i bussen helte væske inn i en boks, som så begynte å ryke.

Passasjerene ble tatt ut av bussen og stilt på linje langs den avsperrede motorveien.

Fjernsynshelikoptre viste direktesendte bilder av passasjerene, som sto eller satt på asfalten innenfor politisperringene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media