Stor politijakt: Gutt (17) siktet for knivstikking i Trondheim

En 17 år gammel gutt er mistenkt for knivstikking etter at han og en 21 år gammel mann ble funnet skadd på to forskjellige steder i Trondheim natt til lørdag.

POLITIJAKT: Det pågår en politijakt i Trondheim etter at to menn ble funnet knivstukket. Video/foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet) : Politiet i Trøndelag fikk natt til lørdag melding om to menn som skulle være knivstukket i Trondheim.

Dagbladets fotograf på stedet meldte at det lørdag morgen rundt klokka 08.00 var mye politi og krimteknikere på åstedet ved Møllenberg.

Det ble drevet hundesøk, samtidig som politiet hadde sperret av et helt kvartal i Kirkegata på Møllenberg. Politiet hadde tidligere også satt opp sperringer på Solsiden, men disse var borte lørdag morgen.

17-åringen mistenkt

Politiet meldte om saken ved 5-tiden lørdag morgen. De to unge mennene er sendt til St. Olavs hospital med knivskader. Mens situasjonen er ustabil for 21-åringen som får behandling for alvorlige skader på sykehuset, er 17-åringen bare lettere skadd.

17-åringen ble senere lørdag tatt med til politihuset og plassert i arresten, ifølge trondheimspolitiet.

– 17-åringen er nå mistenkt for knivstikking. Han er sendt i arresten, og barnevernet er koblet inn. Han vil nå bli avhørt, sier operasjonsleder Viola Elvrum ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Hun bekrefter at det er beslaglagt en kniv på 17-åringen. 21-åringen har fått status som fornærmet i saken. Motivet er så langt ikke klart for politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer