Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stor redningsaksjon i Sørfjorden

Politiet har iverksatt en stor redningsaksjon i Sørfjorden i Hordaland etter funn av en nedkjølt og forslått person i vannkanten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 5.30 fikk politiet melding om en kraftig nedkjølt mann funnet nede ved vannkanten ved Sørfjorden i Hordaland.

Tilstanden til mannen i 40-årene er nå stabil, og redningsmannskaper er i gang med en større aksjon. Flere båter deltar i søket, blant annet fra politiet og Røde Kors. I tillegg deltar et Sea King-helikopter, og båter fra Forsvaret er på vei .

De undersøker om flere kan være involvert.

- Vi fortsetter aksjonen med samme ressurser. En Sea King søker i området, og utgangspunktet for det, er de første opplysningene vi fikk. Der ble det nevnt en båt og at flere personer kunne være involvert, sier operasjonsleder Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt til Dagbladet klokka 08.07.

Rebnord legger til at redningsmannskapene så langt ikke har funnet noe som tyder på at flere personer er involvert.

Samtidig sier han at en førerløs vannscooter er funnet, og at de nå forsøker å få ytterligere opplysninger fra den skadde.

Mannen i 40-årene er ført til sykehus.

- Vi forsøker å få ham i tale, slik at vi kan få mer informasjon om det som har hendt, sier Bjarte Rebnord.

Hele Norges coronakart