Stor redningsaksjon iverksatt i Steigen kommune. Tre brødre er meldt savnet

Fant veltet båt.

PÅ VEI UTI: En dykker er på vei ut i vannet fra redningsskøyta RS "Sundt Flyer", sammen med politi og andre letemannskaper søkes det etter tre brødre i 70-årene som har vært savnet fra en hytte i Steigen i Nordland siden før helgen. Både helikopter og båter er med i letingen. Foto: Redningsselskapet / RS "Sundt Flyer" / NTB scanpix
PÅ VEI UTI: En dykker er på vei ut i vannet fra redningsskøyta RS "Sundt Flyer", sammen med politi og andre letemannskaper søkes det etter tre brødre i 70-årene som har vært savnet fra en hytte i Steigen i Nordland siden før helgen. Både helikopter og båter er med i letingen. Foto: Redningsselskapet / RS "Sundt Flyer" / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Da Dagbladet var i kontakt med Hovedredningssentralen klokka 19.50 var få ting avklart.

- Situasjonen er fortsatt svært uavklart. Sea King-helikopteret har nå avsluttet sitt oppdrag. Det begynner også å bli mørkt, så vi må utnytte de siste timene, eventuelt må vi fortsette i morgen, sier redningsleder Tore Hongset.

(Dagbladet): Salten politidistrikt melder om at tre menn i 70-åra er meldt savnet fra Heldal i Steigen kommune. Torsdag var siste gang mennene ga lyd fra seg. Nå er det iverksatt en stor redningsaksjon.

Ifølge Avisa Nordland er disse eldre mennene brødre. Redningsskøytene «Horn Flyer» og «Ruth Opsahl» er også satt inn i søket, samt kystvaktskipet KV «Heimdal».

Fredag var folk innom hytta de skulle ha oppholdt seg i, men de fant hytta tom. Det er nå iverksatt en storstilt aksjon. Ressurser som er involvert i søket er Kystvakta med skip, to redningsskøyter, mannskaper fra Røde Kors samt andre frivillige, et Sea King-helikopter og politiet.

Veltet båt I dag, søndag klokka 13.40, fikk politiet melding at de var savnet. Rundt klokka 16 ble en veltet båt funnet på andre siden av fjorden fra hvor hytta ligger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.