Stor trafikkulykke øst for Örebro

60 kjørt til sykehus, to alvorlig skadet.

60 TIL SYKEHUS: Ulykken innvolverte en tankbil og to busser. En av bussene var en skolebuss på vei til Stockholm. Foto: RICHARD STRÖM
60 TIL SYKEHUS: Ulykken innvolverte en tankbil og to busser. En av bussene var en skolebuss på vei til Stockholm. Foto: RICHARD STRÖMVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To skal være alvorlig skadd, ti skal ha mindre skader, og rundt 50 er kjørt til sykehus for rutinekontroll etter at en stor trafikkulykke inntraff kl 08.25 øst for Örebro i dag tidlig. Ulykken innvolverer to busser og en tankbil og skaper trafikkproblemer, skriver svenske Expressen.

En av bussene skal ha vært en skolebuss med niendeklassinger på vei til Stockholm, og hele klassen ble sendt til sykehus for kontroll.

Rundt ti personer behandles for sjokkskader og to personer skal ha pådratt seg alvorlige kuttskader i ulykken.

Den andre bussen skal ha vært en turistbuss med koreanske turister. Ifølge aftonbladet.se skal den ene bussen ha kjørt i den andre bakfra.

Det skal ha vært 60 personer i bussene.

- Vi er i katastrofeberedskap for å kunne ta imot de skadde fra ulykken. Det innebærer at vi blant annet har tømt akuttmottaket. Det brukes bare til pasienter fra ulykken, sier kommunikasjonssjef ved sykehuset i Örebro, Ulrika Julin, til Aftonbladet.