Stor væpnet politiaksjon i Oslo

Fikk melding om kidnapping med skytevåpen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Store bevæpnede politistyrker rykket i 20.15-tida i kveld ut til en adresse på Stovner etter at beboerne i en leilighet hadde ringt inn en svært dramatisk melding som dreide seg om kidnapping og bevæpnede menn.

- Det er på det rene at en mann tok seg inn dit ved å knuse ei verandadør, Vi har ikke helt oversikt over bakgrunnen for hendelsen, men dette var trolig langt mindre dramatisk enn det hørtes ut til innledningsvis, opplyser operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

På bakgrunn av meldingen om våpen ble det satt inn store ressurser på å finne en 23 år gammel mann. Bevæpnet politi satte blant annet opp veisperringer og dirigerte mannskaper til byens legevakter og flere andre adresser.

23-åringen ble i 21-tida funnet i Lillestrøm.

- Vi har pågrepet en mann på legevakta i Lillestrøm, etter å ha fått opplyst av oslopolitiet at han kunne ha tatt seg dit. Det skjedde uten dramatikk, bekrefter operasjonsleder Jan-Erik Fossneset i Romerike politidistrikt overfor Dagbladet.no 

Den mistenkte hadde en kuttskade i ei hånd da han ankom legevakta, og ble overlatt til politifolk fra Oslo for avhør etter å ha blitt behandlet for skaden. Politiet knytter innbruddet til et tidligere kjærlighetsforhold, men vet foreløpig ikke hva konflikten har bestått i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer