Storberget mener andre har det verre enn politiet

Ber dem slutte å klage.

I KONFLIKT: Leder i politiets fellesforbund, Arne Johannessen, ble ikke enig med regjeringen om nye overtidsbestemmelser for politiet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
I KONFLIKT: Leder i politiets fellesforbund, Arne Johannessen, ble ikke enig med regjeringen om nye overtidsbestemmelser for politiet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Justisminister Knut Storberget (Ap) mener det finnes mange grupper her i landet som har større grunn til å klage enn politifolk.

- Det er finanskrisetid, og det finnes arbeidsgrupper som har større grunn til å klage enn politiet. Ikke minst de som ikke har jobb i det hele tatt, sier Storberget etter at forhandlingene med Politiets Fellesforbund om nye overtidsbestemmelser strandet fredag.

Det fikk politiforbundets leder Arne Johannessen til å advare om at det kan komme nye reaksjoner. Men Storberget har ikke noe til overs for frustrasjonen.

- Jeg kan forstå frustrasjonen over bruddet. Jeg synes også det er trist vi ikke dro i land en løsning. Men politiet har en plikt til å gjøre jobben sin, så det må de selv om stemningen er dårlig, sier han til Dagsavisen.

Justisministeren er overrasket over at politiet ikke sa seg fornøyd med forslaget fra regjeringen som tilbød 328 ekstramillioner i kompensasjon for ekstra arbeidstid.

(NTB)