Storberget og politiet i møte om politibråket

- Det er grunnlag for større optimisme, sier Arne Johannessen.

LANG KONFLIKT: Justisminister Knut Storberget har hatt et anstrengt forhold til poltiet på grunn av arbeidstidsbestemmelser som regjeringen vil endre. Her er Storberget med stasjonssjef Kåre Stølen på patrulje i området rundt Akerselva i Oslo i anledning et møte om oppfølging av utenlandske lovbrytere. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
LANG KONFLIKT: Justisminister Knut Storberget har hatt et anstrengt forhold til poltiet på grunn av arbeidstidsbestemmelser som regjeringen vil endre. Her er Storberget med stasjonssjef Kåre Stølen på patrulje i området rundt Akerselva i Oslo i anledning et møte om oppfølging av utenlandske lovbrytere. Foto: Sara Johannessen / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Justisminister Knut Storberget (Ap) holdt tirsdag ettermiddag et møte med Politiets Fellesforbund og politijuristene for å diskutere politibråket.

- Det er grunnlag for større optimisme, sa Politiets fellesforbunds leder Arne Johannessen etter møtet med Storberget.

Lederen for politijuristene, Curt A. Lier, mener også at det finnes reelle muligheter for en løsning på den langvarige politikonflikten, skriver Aftenposten.

Ifølge avisen diskuterte partene konkrete innspill til løsning, og flere statsråder møtte etter møtet Storberget. Deretter drøftet Storberget saken ifølge avisen med statsminister Jens Stoltenberg (Ap).

Storberget bekrefter at han var involvert i forhandlingene med de ansattes organisasjoner, men han vil ikke kommentere hva som skjer innad i regjeringen for å finne en løsning.

- Jeg er fortsatt optimist, men det går på fullt gir. Det er krevende å finne en løsning, sier Storberget.

(NTB)

 

HÅPER PÅ LØSNING: Arne Johannessen er leder for Politiets fellesforbund. 
Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
HÅPER PÅ LØSNING: Arne Johannessen er leder for Politiets fellesforbund. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix Vis mer