Storberget tilbake på jobb

Møter pressen etter fire ukers sykmelding.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Justisminister Knut Storberget kom i dag tilbake på jobb, etter å ha vært sykemeldt i fire uker.

Han startet dagen et frokostmøte med pressen. - Trivelig å se dere. Det er veldig godt å få være tilbake, var det første jusisministeren hadde å si.

Storberget ble sykemeldt etter å ha fått en fysisk reaksjon på høy arbeidsbelastning over tid, og fortale åpenhjertig om dette til pressen.- Jeg har følt på kroppen siden jul at den har vært sliten. Den onsdagen jeg ble lagt inn på sykehus var rolig, men jeg følte meg dårlig hele dagen og ba om å bli kjørt hjem noe tidligere. Når jeg kom hjem så var jeg dårlig, kvalm og jeg besvimte.  Både jeg og familien min ble naturlig nok engstelige, derfor ringte vi etter ambulanse og jeg ble fraktet til Aker sykehus, sier han.

- Det nærmeste jeg har fått av en diagnose er at jeg fikk en fysisk reaksjon på høy arbeidsbelastning. Nå har jeg legeerklæring på at jeg er helt frisk. Bortsett fra at jeg har fått noen tabeletter for å få sove tar jeg heller ingen medisiner, sier han. - Vanskelig å slappe av Til tross for sykemeldingen, avviser Storberget at det har kostet mer en det har smakt å være justisminister. Muligheten til å få være med å påvirke samfunnet har gjort at han til tross for hardt press trives som minister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer