Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Storbeslag i væpnet narkoaksjon

Kripos og politiet på Romerike slo til mot lastebil ved Gardermoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet på Romerike og Kripos er i ferd med å rulle opp en større narkotikaring etter en planlagt og væpnet politiaksjon nær Gardermoen tidlig i dag morges.

Politistyrker slo blant annet til mot en lastebil i nærheten av E6 mellom Jessheim og Gardermoen mellom klokken 06.00 og 07.00 i dag morges. Der har de tatt beslag av et større parti narkotika.

Samtidig er flere personer pågrepet. Foreløpig vil verken Romerike politidistrikt eller Kripos oppgi detaljer fra aksjonen.

- Vi kan bekrefte at vi i samarbeid med Kripos har gjort et større narkobeslag, og flere personer er pågrepet, sier politiinspektør Geir Bang Hansen til Dagbladet.no.

Sjefen for Kripos enhet for organisert kriminalitet, Atle Roll-Mathiesen, bekrefter også aksjonen, men vil ikke utdype omfanget før senere i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling