<strong>INGEN SKADD:</strong> Men brannen i Bergen sentrum framsto svært dramatisk, med kraftig røykutvikling. Foto: Brede Lie Reime / Dagbladet
INGEN SKADD: Men brannen i Bergen sentrum framsto svært dramatisk, med kraftig røykutvikling. Foto: Brede Lie Reime / Dagbladet Vis mer

Storbrann i Bergen sentrum

Kraftig røykutvikling - ingen skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brannvesenet i Bergen har fått kontroll med en brann med stor røykutvikling i Neumanns gate i sentrum av byen.

- Brannvesenet rapporterer at en brann i Vestre Torggate 1 er slokt klokka 12.15, bare et kvarter etter at den første brannmeldignen kom.

- Ingen er skadd, og foreløpig er det uklart om brannen oppsto i en leilighet eller forretningslokale, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Det er tett bebyggelse i kvartalet der brannen oppsto, med en blanding av tre- og murbygninger.

- Vi sperret av et stort område i frykt for at brannen skulle spre seg, sier Atle Raa, politiets innsatsleder på stedet, til BT.

Brann oppsto ifølge BT i ventilasjonsanlegget, som etter det avisa erfarer hører til en restaurant. Da det samme skjedde for noen år siden, ble det installert et nytt varslingsanlegg i det gamle skorsteinshuset.

<strong>UTRYKNING:</strong> Det var kraftig røykutvikling i området. Foto: Brede Lie Reime / Dagbladet
UTRYKNING: Det var kraftig røykutvikling i området. Foto: Brede Lie Reime / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer