Storbrann i Nedre Eiker

Fem personer er fraktet til sykehus etter en brann i flere rekkehusleiligheter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet fikk melding om brann i Krokstadelva i Nedre Eiker klokka 16.37 i ettermiddag. Hele 12 leiligheter i tre forskjellige rekkehus ble rammet av brannen.


Fem personer ble skadd. Fire har fått røykskader, mens den femte ble brannskadd.

- Det var denne personen som befant seg i leiligheten hvor det først tok fyr, sier operasjonsleder Tor Stein Hagen ved ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Hagen vet foreløpig ikke noe om brannårsaken.

Nedbrent

Rekkehusenheten består av forskjellige boligtyper, blant annet en del trygdeboliger.

- Fire leiligheter er totalt nedbrent, mens det i tillegg er åtte leiligheter som er så skadd at de ikke er beboelige, sier Hagen.

Politiet regner med at alle nå er ute av leilighetene, selv om de fortsatt ikke har fått tak i alle som hadde adresse i det overtente bygget.

DRAMATISK: Tolv leiligheter er så skadet etter storbrannen i Krokstadelva i Nedre Eiker at de er ubeboelige. Fire av dem er helt utbrent. Foto: SCANPIX
DRAMATISK: Tolv leiligheter er så skadet etter storbrannen i Krokstadelva i Nedre Eiker at de er ubeboelige. Fire av dem er helt utbrent. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi har fortsatt ikke fått kontakt med fire personer som har adresse i leilighetene, men vi tror ikke de befinner seg der. Vi regner derfor ikke med at det er flere igjen nå, men vi kan utelukke noe i og med disse fire personene.

Brannvesenet fikk kontroll over brannen ved seks-tidä, men det drives fortsatt slukningsarbeid i området.

<B>HAR KONTROLL:</B> Brannvesenet fikk ved seks-tiden kontroll over storbrannen. Fem personer er fraktet til sykehus.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer