Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Storbrann i OL-byen London

- Dramatisk slutt på De olympiske lekene.

STORBRANN I GJENVINNINGSSENTER: Storbrannen, som ble karakterisert som den største i OL-byen på årevis, herjet søndag ettermiddag. Foto: Scanpix
STORBRANN I GJENVINNINGSSENTER: Storbrannen, som ble karakterisert som den største i OL-byen på årevis, herjet søndag ettermiddag. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En storbrann, som karakteriseres som den største i London på årevis, herjet søndag ettermiddag - ikke langt unna OL-stadioen.

Det opplyser Sky News.

- Vi har ikke sett en brann på denne størrelsen på årevis i London. Det er helt klart en dramatisk slutt på De olympiske lekene for London-brannvesenet, sier Ron Dobson i London Fire Brigade til Sky News.

Brannen skal ha startet i et gjenvinningssenter i Dagenham, rundt 12 kilometer fra OL-stadioen, hvor det meldes om at man kan se tykk røyk.

Rundt 200 brannfolk skal ha jobbet på spreng for å få kontroll over brannen, som skal være en av de største på flere år.

- Akkurat nå vet vi ikke med sikkerhet hvordan brannen startet, da vi fokuserer på å få flammene under kontroll. Brannmannskapet vil fortsette å være på stedet så lenge det er nødvendig, og så vil vi sette i gang en etterforskning for å finne ut av hvordan brannen startet, sier Dobson før brannen var under kontroll.

Det er foreløpig ingen fare for at brannen vil ha konsekvenser for kveldens avsluttningseremoni for årets OL i London, som har pågått i litt over to uker.

- Alt går som planlagt, sier en talsperson for de Olympiske lekene.

Sky News opplyser klokka 19 norsk tid at brannen skal være under kontroll.

STORBRANN I LONDON: Brannen skal ha startet i et gjennvinningssenter i Dagenham, rundt tolv kilometer fra OL-stadioen, hvor det søndag kveld er duket for avslutningsseremoni. Foto: Scanpix
STORBRANN I LONDON: Brannen skal ha startet i et gjennvinningssenter i Dagenham, rundt tolv kilometer fra OL-stadioen, hvor det søndag kveld er duket for avslutningsseremoni. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media