Storbrann i OL-byen London

- Dramatisk slutt på De olympiske lekene.

STORBRANN I GJENVINNINGSSENTER: Storbrannen, som ble karakterisert som den største i OL-byen på årevis, herjet søndag ettermiddag. Foto: Scanpix
STORBRANN I GJENVINNINGSSENTER: Storbrannen, som ble karakterisert som den største i OL-byen på årevis, herjet søndag ettermiddag. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En storbrann, som karakteriseres som den største i London på årevis, herjet søndag ettermiddag - ikke langt unna OL-stadioen.

Det opplyser Sky News.

- Vi har ikke sett en brann på denne størrelsen på årevis i London. Det er helt klart en dramatisk slutt på De olympiske lekene for London-brannvesenet, sier Ron Dobson i London Fire Brigade til Sky News.

Brannen skal ha startet i et gjenvinningssenter i Dagenham, rundt 12 kilometer fra OL-stadioen, hvor det meldes om at man kan se tykk røyk.

Rundt 200 brannfolk skal ha jobbet på spreng for å få kontroll over brannen, som skal være en av de største på flere år.

- Akkurat nå vet vi ikke med sikkerhet hvordan brannen startet, da vi fokuserer på å få flammene under kontroll. Brannmannskapet vil fortsette å være på stedet så lenge det er nødvendig, og så vil vi sette i gang en etterforskning for å finne ut av hvordan brannen startet, sier Dobson før brannen var under kontroll.

Det er foreløpig ingen fare for at brannen vil ha konsekvenser for kveldens avsluttningseremoni for årets OL i London, som har pågått i litt over to uker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer