Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Storbritannia rystes av drap på homofile menn: - Kontaktet via datingside, drepte dem med store doser GHB og dumpet dem på kirkegård

Britisk 40-åring tiltalt for drap på fire menn i tjueåra i Øst-London.

SERIEDRAPSSAK: Scotland Yard har siktet en 40-åring i Øst-London for drap på fire menn i tjueåra etter at likene dukket opp i eller i området rundt kirkegården ved St Margaret's Church i Barking. Foto: NTB Scanpix
SERIEDRAPSSAK: Scotland Yard har siktet en 40-åring i Øst-London for drap på fire menn i tjueåra etter at likene dukket opp i eller i området rundt kirkegården ved St Margaret's Church i Barking. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag kveld tilkjennega Scotland Yard at de har siktet en 40 år gammel mann fra Barking i Øst-London for drap på fire menn i tjueåra etter at likene deres ble funnet mellom juni 2014 og september 2015, skriver The Guardian.

I dag møtte 40-åringen i retten, siktet for fire drap og fire tilfeller av forgiftning i den hensikt å påføre andre alvorlig skade, skriver NTB.

Ifølge siktelsen kom Port i kontakt med de fire mennene, som alle var i 20-åra, via en datingside for homofile. Etter å ha tatt dem med hjem, dopet han dem ned og tok livet av dem med store doser av det narkotiske stoffet GHB.

Sett på som overdoser De fire angivelige drapene fant sted i løpet av en 14-måneders periode. To av ofrene ble funnet av en og samme mann med bare tre ukers mellomrom, da han var ute på sin faste runde for å lufte hunden.

Ofrene ble, ifølge britiske Daily Mail, alle funnet i eller i nærheten av den lokale kirkegården ved St Margaret's Church i Barking, i nærheten av tiltaltes hjem i Øst-London.

Dødsfallene ble i utgangspunktet betraktet som tragiske overdosedødsfall, helt til politiet i forrige uke åpnet drapsetterforskning.

Arrestert i forrige uke 40-åringen ble arrestert forrige torsdag etter at politiet hadde ransaket leiligheten hans.

19. juni 2014 ble Anthony Walgate (23) funnet død i Cooke Street, gata hvor siktede bor, etter en kveld ute på byen. Walgates familie har hele tida hevdet at dødsfallet var mistenkelig og har klaget over politiets etterforskning.

20. august 2014 ble Gabriel Kovari (22) fra Deptford funnet død på kirkegården like ved der siktede bor. Etterforskningen konkluderte med at han hadde dødd av en overdose GHB.

20. september 2014 ble kokkelærlingen Daniel Whitworth (21) funnet død på kirkegården. En likskuedommer ble fortalt at han «følte skyld etter Kovaris død» og at han hadde en lapp i hånda hvor det ble hevdet at han hadde tatt sitt eget liv, skriver Daily Mail.

14. september 2015 ble Jack Taylor (25) fra Dagenham funnet død ikke langt fra kirkegården. Han ble sist sett da han møtte en mann ved togstasjonen i Barking klokka to om natta.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!