Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Håndbagasjeregler kan skjerpes også i Storbritannia

Storbritannia vurderer forbud mot laptoper i fly-håndbagasjen - kan følge USAs eksempel

USA har allerede innført forbud på fly til og fra åtte land i Midtøsten.

KAN FØLGE USA: Storbritannia vurderer å følge USA og innføre forbud mot laptoper, nettbrett og annet elektronisk utstyr i håndbagasjen på visse flyruter. 
KAN FØLGE USA: Storbritannia vurderer å følge USA og innføre forbud mot laptoper, nettbrett og annet elektronisk utstyr i håndbagasjen på visse flyruter.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storbritannia vurderer å følge USA og innføre forbud mot laptoper, nettbrett og annet elektronisk utstyr i håndbagasjen på visse flyruter.

USA har innført et slikt forbud på flyruter til og fra åtte land i Midtøsten, og Storbritannia vil nå gjøre det samme, melder flere britiske medier.

Det britiske forbudet vil ikke nødvendigvis gjelde de samme landene som omfattes av det amerikanske forbudet, melder BBC.

Sikkerhetskilder opplyser samtidig til Sky News at beslutningen om å skjerpe reglene for håndbagasje ikke nødvendigvis kommer som følge av en konkret trussel, snarere som et svar på en generell trusselen mot luftfarten.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media