Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Stordalen har større lommebok enn hode

NETTMØTE 14:00: Lars Sponheim (V) angriper miljømilliardæren etter giftbrosjyren. Send spørsmål nå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Venstrelederen reagerer på at hotellkongen Petter Stordalen oppfordrer velgerne til å droppe de selverklærte miljøpartiene Sosialistisk Venstreparti og Venstre i brosjyren han og miljøstiftelsen Neptun sendte til alle Oslos husstander.

Klokka 14:00 i dag stiller Lars Sponheim til nettmøte om kommunevalget mandag 10. september. Send inn spørsmål nå!

Årsaken er at de to partiene støtter prosjektet «Ren Oslofjord» som deponerer giftig slam ved Malmøykalven i Oslofjorden.

- I denne saken er det miljøaktivister på begge sider av saken, både for og mot prosjektet. Venstre har fulgt de faglige rådene, sier Sponheim.

Se hvem som stiller til valg i din komune!

Han mener det kan være gode argumenter mot giftdeponeringen, men at Stordalens kampanjeavis er usaklig og et «monomant angrep».

- Det er få som har så vanvittig mye mer i lommeboka enn i hodet som Petter Stordalen. Selvfølgelig må han gjerne engasjere seg, men han har altså mer midler til å spre påstander enn vi har til å forsvare oss, sier Venstre-lederen.

Petter Stordalen og miljøstiftelsen Neptun mener deponiet i Oslofjorden lekker og at miljøgifter sprer seg i Oslofjorden.

TIL ANGREP PÅ MILJØ-PETTER: Venstres leder Lars Sponheim liker dårlig å bli angrepet for partiets miljøpolitikk. Foto: Marius Fiskum/Dagbladet  / Faksimile
TIL ANGREP PÅ MILJØ-PETTER: Venstres leder Lars Sponheim liker dårlig å bli angrepet for partiets miljøpolitikk. Foto: Marius Fiskum/Dagbladet / Faksimile Vis mer
SVARER NÅ: Lars Sponheim møter leserne på Dagbladet.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!