- Stordalen har større lommebok enn hode

NETTMØTE 14:00: Lars Sponheim (V) angriper miljømilliardæren etter giftbrosjyren. Send spørsmål nå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Venstrelederen reagerer på at hotellkongen Petter Stordalen oppfordrer velgerne til å droppe de selverklærte miljøpartiene Sosialistisk Venstreparti og Venstre i brosjyren han og miljøstiftelsen Neptun sendte til alle Oslos husstander.

Klokka 14:00 i dag stiller Lars Sponheim til nettmøte om kommunevalget mandag 10. september. Send inn spørsmål nå!

Årsaken er at de to partiene støtter prosjektet «Ren Oslofjord» som deponerer giftig slam ved Malmøykalven i Oslofjorden.

- I denne saken er det miljøaktivister på begge sider av saken, både for og mot prosjektet. Venstre har fulgt de faglige rådene, sier Sponheim.

Se hvem som stiller til valg i din komune!

Han mener det kan være gode argumenter mot giftdeponeringen, men at Stordalens kampanjeavis er usaklig og et «monomant angrep».

- Det er få som har så vanvittig mye mer i lommeboka enn i hodet som Petter Stordalen. Selvfølgelig må han gjerne engasjere seg, men han har altså mer midler til å spre påstander enn vi har til å forsvare oss, sier Venstre-lederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.