Stordalen-hoteller dropper bacon og pølser

Etter samarbeid med Gunhild Stordalens EAT.

 KUTTER UT:  Petter Stordalen kutter ut kjøtt og pølse. Her under boklansering i oktober. 
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
KUTTER UT: Petter Stordalen kutter ut kjøtt og pølse. Her under boklansering i oktober. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ønsker du den tradisjonelle egg og bacon-frokosten når du bor på hotell, bør du ikke lenger velge Stordalens Comfort-hoteller. Der serveres det nå mer plantebasert mat til frokost.

- Dette er et nytt frokostkonsept for Comfort-hotellene våre, sier Petter Stordalen til Hegnar.no.

- Comfort er et ungdommelig og nytenkende konsept som ønsker å tilpasse seg nye trender og forventninger til morgendagens kunder. Der tenker vi at gjestene vil sette stor pris på en sunn og god start på dagen med nye råvarer og nye løsninger, fortsetter han.

I Umeå i Sverige har hotellet Winn implementert de nye retningslinjene fra Comfort. Både bacon og pølser er borte fra menyen. I tillegg har de redusert tilbudet av frokostblandinger og ost.

Reaksjonene fra hotellgjestene har ikke latt vente på seg, og det er ikke alle som applauderer forandringen, skriver den svenske avisen Affärsliv24.

- Det er blandede reaksjoner. Noen blir opprørte og noen har forståelse, sier Ebba Kohl på restaurant Plectrum, som står for frokostserveringen på Winn.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram