Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Harry Herstad er død

Stords ordfører er død

DØDE TIRSDAG: Stord-ordfører Harry Herstad døde i dag etter kort tids sykeleie. Her er Herstad avbildet på Brann stadion der han var direktør i Sportsklubben Brann. Foto: Oddmund Lunde
DØDE TIRSDAG: Stord-ordfører Harry Herstad døde i dag etter kort tids sykeleie. Her er Herstad avbildet på Brann stadion der han var direktør i Sportsklubben Brann. Foto: Oddmund Lunde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ordføreren i Stord kommune, Harry Herstad, døde tirsdag. Herstad ble 70 år gammel.

«Det er med stor sorg vi melder at ordfører Harry Herstad gikk bort rundt klokka 12 i dag, tirsdag 2. mai», skriver Stord kommune i en pressemelding , ifølge Bergens Tidende.

«Harry Herstad døde etter kort tids sykeleie. Han ble sist fredag lagt inn på sykehus etter et illebefinnende. Harry døde med den nærmeste familien rundt seg», heter det videre i pressemeldingen.

Alle politiske møter i Stord kommune denne uka er avlyst på grunn av dødsfallet.

Ifølge Bergensavisen har Herstad stort sett hatt toppstillinger i det offentlige hele livet. Blant annet har han vært informasjons- og organisasjonssjef i Nordland fylkeskommune, rådmann i Stord kommune, fylkesrådmann i Hordaland, organisasjonssjef i Rogaland fylkeskommune og direktør i Sunnhordland kraftlag. I tillegg var han direktør i Sportsklubben Brann, en jobb han hadde i halvannet år før han sluttet i 1999.

(NTB)