<strong>SNØKAOS:</strong> De aller fleste avgangene på Gardermoen i formiddag er forsinket eller innstilt på grunn av snøfallet. Foto: Axana Chernyavskaya
SNØKAOS: De aller fleste avgangene på Gardermoen i formiddag er forsinket eller innstilt på grunn av snøfallet. Foto: Axana Chernyavskaya Vis mer

Store forsinkelser i fly- og tog-trafikken i Oslo

En feil på sporet ved Oslo S fører til store forsinkelser i togtrafikken. På Gardermoen er de aller fleste avganger forsinket eller innstilt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er det kraftige snøfallet på østlandet som skaper kaos i fly- og tog-trafikken torsdag morgen. På Gardermoen er de aller fleste flyene forsinket eller innstilt. De eneste flyene med avgang før klokka 11 som i følge Avinor nå skal gå som planlagt er flyene til Bergen 10.35, Florø, Bodø og Dublin.

Sporfeil Jernbaneverket opplyste om en feil på sporet ved Oslo S rett etter klokka 9 torsdag.

FORSINKELSER: Avgangsinfo fra Avinor
FORSINKELSER: Avgangsinfo fra Avinor Vis mer

Strekningen mellom Oslo S og Lillestrøm er delvis stengt for togtrafikk på grunn av feil på sporet. Det har i tillegg oppstått en sporfeil på Bryn stasjon, opplyser Jernbaneverket.

Kaos: Togtavla på Oslo S like før klokka 9 i morges
Kaos: Togtavla på Oslo S like før klokka 9 i morges Vis mer

Et tog står også stille i Romeriksporten og sperrer den ene toglinjen.

NEDSNØDD: Fra Gardermoen Foto: Svend Aage Madsen
NEDSNØDD: Fra Gardermoen Foto: Svend Aage Madsen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer