STORE FORSKJELLER PÅ REISEFORSIKRING

· · Siden Dagbladet sist testet reiseforsikringsavtalene i februar i år, har testens taper på reiseansvar og ulykkesforsikring, Samvirke Forsikring, tatt affære og økt erstatningsbeløpene. Også Aktiv er på banen med justeringer. STAVANGER (Dagbladet): Mange som i dag ikke har helårs reiseforsikring kjøper i stedet en forsikring som bare gjelder for en enkeltreise. Og det gjør de som regel bare når de skal utenlands. Men det er ingen grunn til å droppe reiseforsikringen selv om ferien skal nytes i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En helårs reiseforsikring for familien dekker også barna når de drar av gårde på skoleturer, stevner og korpsturer. De håpefulle har med seg kamera og en del penger på turen, og kanskje en ikke så rent billig, bærbar CD-spiller. Har de reiseforsikring, har de også krav på erstatning ved uhell og tyveri.

Med helårs reiseforsikring er du dekket uansett - eller er du det? Det er ikke alltid lett å svare på hvilket forsikringsselskap tilbyr den reiseforsikringen som dekker nettopp ditt behov.

Jakten på markedets beste tilbud på helårs reiseforsikring for en familie avslører store forskjeller og endeløse finurligheter. Prisene i vår sammenlikning er for hele verden. Alternativet er å kjøpe en helårs reiseforsikring som bare gjelder i Norden. Den vil koste mindre. Ved reiser utenfor Norden er det mulig å kombinere den med enkeltforsikringer. Lønnsomheten er avhengig av hvor ofte du vil ha behov for slike enkeltforsikringer.

Dagbladet har studert fallgrubene og fordelene ved reiseforsikringer i fem forsikringsselskaper.