SØKER FOR FULLT: Søkene fortsetter for fullt etter en mann i slutten av 40-årene som er savnet mellom Åsen og Stjørdal i Nord-Trøndelag. Mannen, som er autist, var på tur sammen med andre fra samme bofellesskap da han ble borte torsdag midt på dagen. Foto: Terje Næss / NTB scanpix
SØKER FOR FULLT: Søkene fortsetter for fullt etter en mann i slutten av 40-årene som er savnet mellom Åsen og Stjørdal i Nord-Trøndelag. Mannen, som er autist, var på tur sammen med andre fra samme bofellesskap da han ble borte torsdag midt på dagen. Foto: Terje Næss / NTB scanpixVis mer

Store mannskaper søker etter autistisk mann i Nord-Trøndelag

Det er hørt rop om hjelp fra leteområdet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store letemannskaper søker fortsatt etter en autistisk mann i slutten av 40-årene som er savnet mellom Åsen og Stjørdal i Nord-Trøndelag.

Politiet opplyser til Trønder-Avisa at det er hørt rop om hjelp fra leteområdet på Skordalsvola.

Hundeekvipasjer deltar Søkeområdet på omtrent åtte kvadratkilometer er bratt og ulendt og krevende å lete i. Ropene skal ha kommet fra den samme området som savnede forsvant fra i går, sier innsatsleder Eirik Johannesen i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret ble fredag morgen kalt ut og deltar i søket etter mannen som ble borte fra følget sitt torsdag. Til sammen er over 130 personer med i letingen.

Natt til fredag deltok flere hundeekvipasjer i søket etter mannen på bakken. Et redningshelikopter brukte varmesøkende kamera over området i fire timer fredag morgen.

Kontaktsøkende Mannen, som er autist, var på tur sammen med andre fra samme bofellesskap da han ble borte torsdag midt på dagen. Han er godt kledd, men det har vært nattetemperatur ned mot 4 grader, og politiet har uttrykt bekymring ettersom mannen er svært tunghørt.

- Han er kontaktsøkende og ikke redd for å ta kontakt med folk, men har jo et lite handikap, sa operasjonsleder Dag Hjulstad til NTB fredag morgen. (©NTB)