Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Store mengder sprengstoff funnet i Sandnes

En mann er pågrepet i saken.

 SPRENGSTOFF:  Ble funnet i hagen til en mann i Sandnes. Foto: Ronny Hjertås.
SPRENGSTOFF: Ble funnet i hagen til en mann i Sandnes. Foto: Ronny Hjertås. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store politistyrker er mandag kveld på plass utenfor huset der det er funnet store mengder militært og sivilt sprengstoff, skriver Stavanger Aftenblad.

- Sprengstoffet var gravd ned i hagen til en privat bolig, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm i Rogaland politidistrikt.

En mann i 40-årene er pågrepet.

- Det er den tidligere huseieren. De som bor på adressen nå, har ingenting med dette å gjøre. Men det var de som fant sprengstoffet, sier Løklingholm.

- Den pågrepne mannen blir sittende i politiarresten over natten til vi får snakket med ham på tirsdag, sier Løklingholm til NTB.

Bombegruppen fra Oslo er tilkalt, men de kommer neppe fram før tirsdag formiddag. Politiet holder vakt på stedet natt til tirsdag. Det er ikke aktuelt med evakuering.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling