Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Støre møter Karzai i Kabul

Utenriksministeren landet i Kabul i dag.

FORRIGE GANG I KABUL: Utenriksminister Jonas Gahr Støre returnerte i 2008 i all hemmelighet til Kabul i Afghanistan, 10 måneder etter terroraksjonen mot Serena Hotel og drapet på Carsten Thomassen. Nå er han i landet igjen. Foto: Heiko Junge/SCANPIX
FORRIGE GANG I KABUL: Utenriksminister Jonas Gahr Støre returnerte i 2008 i all hemmelighet til Kabul i Afghanistan, 10 måneder etter terroraksjonen mot Serena Hotel og drapet på Carsten Thomassen. Nå er han i landet igjen. Foto: Heiko Junge/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) kom onsdag til Kabul der han skal ha politiske samtaler med blant andre president Karzai i etterkant av det afghanske presidentvalget.


Utenriksdepartementet opplyser til NTB at Støre landet i den afghanske hovedstaden noen minutter før klokken 11 onsdag.

- Jeg vil ha samtaler med afghanske myndigheter, inkludert president Karzai. Gitt vårt betydelige engasjement i Afghanistan ønsker vi å komme i tidlig inngripen med ledende afghanske og internasjonale representanter, sier Støre i en pressemelding fra UD.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media