Bråket i Ap

Støre nekter for refs av Yssen

- Selvsagt at tillitsvalgte kan uttale seg i media, sier Jonas Gahr Støre.

AVVISER REPRIMANDE: Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser at han har innkalt klubbleder Ingunn Yssen på teppet og gitt henne refs for at hun har uttalt seg til media om hvorvidt Trond Giske bør delta på stortingsgruppas sommerfest eller ikke. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
AVVISER REPRIMANDE: Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser at han har innkalt klubbleder Ingunn Yssen på teppet og gitt henne refs for at hun har uttalt seg til media om hvorvidt Trond Giske bør delta på stortingsgruppas sommerfest eller ikke. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser at han har refset Ingunn Yssen for å ha uttalt seg til media.

- Det er selvsagt at tillitsvalgte har rett til å uttale seg, i alle naturlige sammenhenger. Det er en rett jeg aldri vil stille spørsmål ved, sier Støre til Dagbladet.

Dagens Næringsliv skrev i går at Ingunn Yssen, som er de ansatte i Aps stortingsgruppe, er sykmeldt etter å ha blitt refset for å ha uttalt seg kritisk om at Trond Giske får delta på stortingsgruppa sommerfest.

- Åpen dialog

Støre vil ikke kommentere samtalen med klubblederen, hvor bare de to var tilstede.

- Jeg har en åpen dialog med ansatte og tillitsvalgte i vår stortingsgruppe. Jeg ønsker ikke å kommentere innholdet i den dialogen. Den er fortrolig og vil bli behandlet deretter, skriver han i en mail til Dagbladet.

Men Dagbladet er kjent med at Støre internt har avvist påstanden om at han har kalt noen «inn på teppet» eller gitt «refs».

Ifølge DN førte samtalen til at Yssen gikk til bedriftslegen og ble sykmeldt.

Yssen er tillitsvalgt for de ansatte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe og har vært sentral i arbeidet for å sikre de ansatte et godt arbeidsmiljø etter varslingssakene i partiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer