Støre og Tajik ikke invitert i Giskes bryllup

Kjersti Stenseng er den eneste fra den gamle Ap-ledelsen som skal i bryllupet til Giske og Njie. - Helt naturlig at jeg ikke er invitert, sier Støre. Flere andre Ap-profiler er på gjestelista.

BETENT FORHOLD: Hadia Tajik er ikke invitert i Trond Giskes bryllup neste helg. Det er heller ikke partileder Jonas Gahr Støre, men flere Ap-politikere på Stortinget er invitert til fest i Trondheim. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BETENT FORHOLD: Hadia Tajik er ikke invitert i Trond Giskes bryllup neste helg. Det er heller ikke partileder Jonas Gahr Støre, men flere Ap-politikere på Stortinget er invitert til fest i Trondheim. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

1. juni gifter Ap-topp Trond Giske seg med sanger og TV-profil Haddy Njie. Vielsen finner sted i Trondheim, den avgåtte Ap-nestlederens fødeby.

Dagbladet er kjent med at Ap-leder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik ikke er invitert til verken vielse eller fest.

Trond Giske har ikke besvart Dagbladets henvendelser til denne artikkelen, men tidligere i dag opplyste Ap-politikeren at han ikke kommer til å gå ut med gjestelista til bryllupet. Jonas Gahr Støre bekrefter imidlertid at han ikke er invitert.

- Jeg ser på det som helt naturlig at jeg ikke er invitert, og ønsker paret en riktig god feiring, forteller Ap-lederen til Dagbladet.

Haddy Njie sendte i fjor en epost til Støre hvor hun kom med skarp kritikk av prosessen mot Giske i Arbeiderpartiet. Støre har ved flere anledninger vært tydelig på at hans tillit til Giske ble svekket etterhvert som varslene mot Giske nådde mediene.

Hadia Tajiks forhold til Giske har vært betent over flere år, og Giske sa nylig at han mente Tajik spredde rykter om at han hadde begått grove forbrytelser under behandlingen av metoo-anklagene i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer