Store politistyrker jakter på drapsmann i Nittedal

Nittedal: Store bevæpnede politistyrker jakter på gjerningsmannen som drepte en 45 år gammel mann på Åneby hovedgård i Nittedal søndag morgen. Politiet vet ikke hvem gjerningsmannen er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet ønsker ikke å gå ut med noen beskrivelse av gjerningsmannen eller hvordan mannen eventuelt har kommet seg vekk fra åstedet. Væpnede mannskaper voktet søndag formiddag et stort avsperret område rundt Åneby hovedgård, like ved Rv 4 i Nittedal nord for Oslo. Et hvitt hus på andre siden av riksveien ble gjennomsøkt av politiet søndag morgen. Dette huset blir også bevoktet.

Familien til stede

Meldingen om drapet kom ved 5.30-tiden søndag. Den 45 år gamle mannen som ble drept var eieren av gården og bodde der sammen med sin familie. Flere av familiemedlemmene skal ha vært i nærheten da mannen ble skutt.

- Det var flere personer i området og andre personer i huset. Vi har en del spor, men arbeider etter forskjellige teorier om hva som har skjedd, sier politiinspektør Ragnar Ingberg ved Romerike politidistrikt. Han sier at politiet har «førsteh åndsopplysninger» om drapet.

Politiet ønsker ikke å si hvilken type våpen som er brukt eller hvor mange skudd som er løsnet. Ingberg vil heller ikke opplyse om drapsvåpenet er funnet.

- Vi foretar nå en del avhør av vitner. Dette har vært en sjokkopplevelse for familien, og det er derfor en vanskelig situasjon å gjøre avhør av disse. Formelle avhør av familiemedlemmene er ikke gjort ennå, understreker Ragnar Ingberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer