Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Store politistyrker til Hjortneskaia

Politiet sendte i kveld ti patruljer ned til Hjortneskaia i Oslo etter å ha fått melding om at 25 pakistanere ville samle seg for å ta et «oppgjør» med andre pakistanere som ville ankomme med Color Festival fra Hirtshals.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi venter på at båten skal legge til kai nå, og har sendt ti patruljer nedover for å prøve å unngå at det blir bråk og håndgemeng der, forteller operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Jan Wessel, til NTB like før klokken 23 søndag.

Politiet var i da ferd med å kontrollere om de frammøtte pakistanerne hadde med seg våpen.

Det skal være misnøye i forbindelse med et bilkjøp som er foranledningen til det varslede oppgjøret. En gruppe på flere enn 20 pakistanere som var med danskebåten, hadde ifølge politiet kjøpt en bil som de ikke var fornøyd med. Selgerne skal også være en gruppe pakistanere.

- Det var en del bråk på båten natt til søndag, og kjøperne hadde alliert seg med 25 kjenninger i Oslo som de fikk til å komme ned til Hjortneskaia, hvor Color Festival ankommer, sier Wessel.

(NTB)