Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Store skader på boligkompleks på Ulefoss

Men innbyggerne kom seg ut fra flammene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no). Brannvesenet drev i ettermiddag etterslokking av en brann i et boligkompleks på Ringsevja på Ulefoss i Telemark. Politiet fikk melding om brannen litt før halv ti.

- Det var to personer inne i bygningen, som kom seg ut. Ellers var alle de andre beboerne på jobb eller skole, sier operasjonsleder Leif Myrtvedt.

Bygningen er et stort boligkompleks med pizzarestaurant i første etasje. Politiet har foreløpig ingen mistanke om hva som kan ha startet brannen. Huset er påført store skader. Ingen av nabohusene var truet av flammene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling