Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Store smerter for Ida Helene (19) som ble kastet i et tornekratt

Etterlyser vitner etter at hun ble dyttet hardt ned i en rosebusk og fikk en grein inn i leggen.

DYTTET NED I ROSEBUSK: Ida Friksen Skrikestad ligger på sykehus i Tønsberg med store smerter etter å ha blitt dyttet av en ung mann ned i en rosebusk. Foto: Privat
DYTTET NED I ROSEBUSK: Ida Friksen Skrikestad ligger på sykehus i Tønsberg med store smerter etter å ha blitt dyttet av en ung mann ned i en rosebusk. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ida Helene Friksen Skrikestad hadde fredag vært med kjæresten og noen venner på Slottsfjellfestivalen. Da hun rett etter midnatt kom til gjestehavna på Tønsberg brygge, så hun noen unge menn som kranglet.

- Det skal ha vært en del slåssing og en av dem ble dyttet ned en trapp. Min datter er som en fredsmekler. Hun blandet seg inn og ba dem om å roe seg ned. Da var det en gutt som tok kraftig tak i henne og kastet henne inn i en rosebusk, forteller Mona Selena Friksen Skrikestad, som er moren til Ida Helene Friksen Skrikestad.

- Store smerter

- Min kjære datter ligger på sykehuset hvor hun ble operert fredag morgen. Hun har fremdeles store smerter og venter på hva mer legene kan gjøre for henne. Hun orker ikke å snakke med andre enn de nærmeste, sier moren.

NRK meldte om denne saken først. De har vært i kontakt med Ida Helene Friksen Skrikestad.

Hun forteller at en av mennene skal ha dyttet henne ned i en rosebusk.

– Jeg kom meg opp igjen, og forstod ikke helt hva greia var. Plutselig ble jeg dyttet kraftig ned i rosebusken igjen, av en annen fyr. Det var da jeg fikk grenen inn i leggen. Han tok sats før han dyttet ganske hardt, sier hun til NRK.

Hendelsen ble anmeldt til politiet.

Etterlyser vitner

- Min datter sier at det var mye folk som kom til for å se hva som skjedde. Vi vil oppfordre dem til å melde om hva de har sett til politiet slik at de kan finne de som gjorde dette, sier Mona Selena Friksen Skrikestad, som selv er på ferie i Hellas.

- Min datter blir heldigvis godt ivaretatt av personalet på sykehuset og av kjæresten sin, sier hun.

Fungerende kriminalsjef i Tønsberg, Trine Berg, sier at det er opprettet sak og at de vil avhøre Ida Helene Friksen Skrikestad så snart det er praktisk mulig.

- Vi har ingen mistenkte i denne saken foreløpig, sier hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media