Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Store tall

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Den nyvalgte senterpartileder og nyutnevnte kommunalminister Roger Enoksen tråkket iherdig i salaten da han i ekspressfart sørget for en bevilgning på 70000 kroner til rockefestival i hjembygda. Det viser seg at statsråden kanskje var inhabil, og på Stortinget er det stor oppstandelse. For ingen sum er for liten hvis det er utsikter til et politisk stikk mot regjeringen. Og nå innkalles statsråd Enoksen til komiteen og det stilles spørsmål i spørretimen.
  • Enoksen har for lengst innsett tabben og bedt om unnskyldning. Han har til og med trukket tilbake bevilgningen og henvist sakens videre gang til en settestatsråd fordi han er i familie med en av arrangørene som er tildelt penger. Men Stortinget skal åpenbart ta grundig rede på hver eneste øre. For etter 17 utellelige milliarder på Åsgard er det nok kjærkomment å ta for seg 70000 tellbare kroner på Andøya.