Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Støre trenger ikke å begynne med a-endinger for å bli hørt av rørleggere

Ekspertene har delte meninger om Thorbjørn Berntsens kritikk av Ap-ledelsen.

KRITISK: Thorbjørn Berntsen uttalte seg blant annet kritisk til Jonas Gahr Støres overklassebakgrunn, og mente Hadia Tajik av og til snakker over hue på folk.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KRITISK: Thorbjørn Berntsen uttalte seg blant annet kritisk til Jonas Gahr Støres overklassebakgrunn, og mente Hadia Tajik av og til snakker over hue på folk. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I helgas Dagbladet Magasinet anklaget Ap-veteran og «leppa fra Grorud», Thorbjørn Berntsen, dagens partiledelse for å være feige. Han anklager blant annet nestleder Hadia Tajik for å «snakke over hodet på folk» og mener Jonas Gahr Støres overklassebakgrunn gjør det vanskeligere å skape troverdighet. Samtidig refser han partiets håndtering av flyktningkrisen.

Tidligere Ap-politiker og stortingsrepresentant for partiet, Sigurd Grytten, er lite imponert over Berntsens uttalelser.

- Trenger ikke bruke a-endinger

- Ap har vært ledet av høyt utdannede politikere siden Gro Harlem Brundtland, mange av dem har også hatt gode familiebakgrunner. De som har problemer med det, må være veldig gamle, sier Grytten, som nå er partner i PR-byrået Zynk, til Dagbladet.  

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?