<strong>BLIR MED VIDERE?:</strong>Jonas Gahr Støre sier han vurderer å still til valg i 2013 - men det er familien og Oslo Ap som avgjør. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
BLIR MED VIDERE?:Jonas Gahr Støre sier han vurderer å still til valg i 2013 - men det er familien og Oslo Ap som avgjør. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

Støre vurderer fire nye år

Utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) vurderer om han skal stille til gjenvalg for fire nye år i 2013.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): - Det tenker jeg på. Det er et valg jeg må ta, som jeg ennå ikke har tatt, sier Støre til Dagsavisen.

Han må diskutere saken med familien før han avklarer planene fra 2013 og framover.

- Det er et valg som må avstemmes med mange ting: Familie, Oslo Ap, planene framover og tanker. Og det skal jeg ta når det er naturlig, sier Støre.

- Vil ikke vurdere tid etter Jens Støre ønsker ikke å kommentere om han vil bli statsminister når Jens Stoltenberg en dag gir seg.

- Det er en evig debatt i mediene. For meg er det veldig vanskelig å forholde seg til noe som heter «tiden etter Jens». For vi er i tiden med Jens, og det er her jeg har tenkt til å bruke kreftene mine, sier Støre.

Stoltenberg har slått fast at han tar fire nye år etter 2013.

Politiske kommentatorer har pekt på Støre og næringsminister Trond Giske som de mest aktuelle til å overta partiledervervet i Ap.

NTB


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer