Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Valgåret 2017

Støres første valgløfter: Dette vil han gjøre som din nye statsminister

Erna Solberg lover Norge stødig lederskap, Jonas Gahr Støre sier han skal skape arbeidsplasser. Men hva skjer når vi ber de to rivalene si noe pent om hverandre?

DUELLEN: Jonas Gahr Støre og Erna Solberg skal bruke mesteparten av 2017 på å kjempe mot hverandre. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DUELLEN: Jonas Gahr Støre og Erna Solberg skal bruke mesteparten av 2017 på å kjempe mot hverandre. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

2017 er et skjebneår for Erna Solberg og Jonas Gahr Støre. De skal kjempe om stemmer til de blir røde og blå i ansiktet, og etter høstens valg er én av dem vinner - den andre er valgtaper.

I intervju med Dagbladet forteller begge partilederne at 2017 blir et viktig år - ikke bare for dem personlig, men også for nasjonen Norge.

- Norge går i feil retning fordi forskjellene øker, fordi vi har den høyeste ledigheten og fordi vi har den laveste sysselsettinga på 20 år, sier Jonas Gahr Støre.

Ap-lederen fekter med armene når han forklarer hvorfor han mener Erna Solbergs skattepolitikk er helt feil for landet.

- Erna har gitt vanlige arbeidstakere noen få kroner om dagen i skattelette. Samtidig har de med mest, fått flere titusener i året. Og folk opplever at både strøm og barnehager er blitt dyrere, slik at bunnlinja ikke blir bedre av de små skattelettene.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?