Storkar uten storfeiring

Endelig kunne Kjell Inge Røkke glise bredt igjen. Etter stormfulle dager med alvorlige beskyldninger om aksjejuks kunne han feire sin 40-årsdag - tre dager til ende. Det ble alt fra champagnefest på Hotel Continental til bursdagskake hjemme hos mamma Gunvor i Molde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hissige finanskritikere, med Thorbjørn Berntsen og Tore Lindholt i spissen, sto ikke på gjestelista under helgas feiring.

Jubelhelga tjuvstartet allerede fredag kveld, da Røkke inviterte sine beste og trofaste venner til storslagen fest på Hotel Continental i Oslo. Øverst på gjestelista sto selvsagt kjæresten, Nina Bråthen (28).
- Blir båten ferdig, feirer vi dagen der, sa Kjell Inge Røkke til gode venner for en tid tilbake. Men den 200 fot lange luksusyachten ligger fortsatt på verftet i Italia.

Lørdag ettermiddag dro Kjell Inge Røkke og Nina Bråthen til Molde, i Røkkes eget jetfly.

Stolt onkel

Fra Molde Lufthavn bar det rett hjem til mamma Gunvor og pappa Normann, hvor det var duket for god gammeldags bursdagsfeiring i barndomshjemmet, med den nærmeste familie som gjester.

Røkke fikk også med et ettermiddagsbesøk på fødestua på Fylkessykehuset i Molde. Sammen med kjæresten fikk han for første gang ta lillebror, Kristians (30), tvillinger i øyensyn.

Og etterpå kunne en stolt onkel pakke bursdagsgavene sine inn i privatjeten og fly tilbake til Oslo.