Storkontrakter til Kværner

Kværner har fått nye byggekontrakter i Storbritannia og i Hongkong for til sammen drøyt 1,6 milliarder kroner. Det dreier seg om to prosjekter av omtrent like stor verdi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I London skal Kværner bygge det nye hovedkontoret til storbanken Abbey National. I Hongkong dreier det seg om et boligprosjekt i bydelen Kowloon.

På Regent's Place i London skal Kværner rive et hus og deretter sette opp og innrede en sjuetasjers bygning på om lag 27ø000 kvadratmeter til Abbey National. Til det samme oppdraget hører også en renovering av de to nederste etasjene i det tilstøtende Euston Tower, samt en del landskapsarbeid i tilknytning til Regent's Place.

2000 leiligheter

I Hongkong har Kværners deleide selskap Gammon inngått en kontrakt med de lokale boligmyndighetene om andre byggetrinn på et boligprosjekt i Kowloon. Her skal det føres opp fem 41-etasjers boligblokker med til sammen 2000 leiligheter, samt administrasjonsbygg og en barnehage. Landskapsforming er også inkludert i denne kontrakten. Arbeidet tar til om kort tid, og skal være fullført sommeren 2001.

(NTB)